big vissie pinterest logo
big vissie mailchimp logo
big vissie op youtube
big vissie op instagram
Lynnepin aka Lynn van Strien
big vissie op tumblr

Welkom op de website van Big Vissie!

In 2008 is Big Vissie opgericht voor diensten in de grafische vormgeving. Van websites tot DTP tot het ontwerpen van huisstijlen. In de loop der jaren kwamen daar steeds meer activiteiten bij en zo ontstonden er nog twee takken aan de boom om onderscheid te maken in de werkzaamheden, diensten en producten van Big Vissie.

Big Vissie - multimediadesign & zo richt zich voornamelijk op de zakelijke markt met het ontwerpen van websites, logo's huisstijlen, flyers, fodlers en andere promotie- en huisstijlmaterialen.

Bij Big Beessie illusteert Lynnepin, de eigenaar van Big Vissie, erop los. Big Beessie richt zich met name op de wondere wereld van flora en fauna. Haar illustraties worden uitgebracht op zowel papier als keramiek, dat ontstaat in atelier Kwek in Ede. Big Beessie hoop de wereld kleur te geven en de natuur in de spotlights te zetten.

Tot slot is daar nog Big (g)Uppie, waar op volle toeren ge├╝pcycled wordt. Van afval en afgeschreven materialen worden nieuwe producten gemaakt. Een soort Frankenstein-achtige trucs, maar dan een stuk minder morbide. Big (g)Uppie wil, uit liefde voor de planeet aarde, mensen laten zien en stimuleren het leven te verduurzamen. Naast de productie van leuke voorwerpen geeft Big (g)Uppie ook workshops en doet zij diverse projecten op het gebied van duurzaamheid.

Big Vissie

Big Beessie

Big (g)Uppie