big vissie pinterest logo
big vissie mailchimp logo
big vissie op youtube
big vissie op instagram
Lynnepin aka Lynn van Strien
big vissie op tumblr

Welkom op de website van Big Vissie!

In 2008 is Big Vissie opgericht voor diensten in de grafische vormgeving. Van websites tot DTP tot het ontwerpen van huisstijlen. In de loop der jaren kwamen daar steeds meer activiteiten bij en zo ontstonden er nog twee takken aan de boom om onderscheid te maken in de werkzaamheden, diensten en producten van Big Vissie.

Big Vissie - multimediadesign & zo richt zich voornamelijk op de zakelijke markt met het ontwerpen van websites, logo's huisstijlen, flyers, fodlers en andere promotie- en huisstijlmaterialen.

Bij Big Beessie illusteert Lynnepin, de eigenaar van Big Vissie, erop los. Big Beessie richt zich met name op de wondere wereld van flora en fauna. Haar illustraties worden uitgebracht op zowel papier als keramiek, dat ontstaat in atelier Kwek in Ede. Big Beessie hoop de wereld kleur te geven en de natuur in de spotlights te zetten.

Tot slot is daar nog Big (g)Uppie, waar op volle toeren geüpcycled wordt. Van afval en afgeschreven materialen worden nieuwe producten gemaakt. Een soort Frankenstein-achtige trucs, maar dan een stuk minder morbide. Big (g)Uppie wil, uit liefde voor de planeet aarde, mensen laten zien en stimuleren het leven te verduurzamen. Naast de productie van leuke voorwerpen geeft Big (g)Uppie ook workshops en doet zij diverse projecten op het gebied van duurzaamheid.

Aankondiging

Vakantie 6 t/m 16 september

Nu voor de meeste mensen het 'gewone' leven weer is begonnen, is het voor mij tijd voor vakantie! Van 6 tot en met 16 september vertoef ik het zuiden des lands, samen met man en hond.

Vanaf 17 september ben ik weer online en ga ik weer voor je aan de slag.

Tegel schilderen

Keramiek & Beessies op kunstmarkt Renkum

Op 25 augustus hebben wij een kraam op de kunstmarkt in Renkum. Hier verkopen we onder andere onze Big Beessie koelkastGroentjes en muurGroentjes.

Naast onze kraam kunnen kinderen Beessiestegels schilderen met acrylverf.

We zijn er van 11:00 tot 17:00. Laten we met z'n allen duimen voor een zonnetje!

Workshop voor kinderen

- 11 augustus 2018 -

Workshop Kawaii tekenen voor kinderen

Op 18 augustus organiseren we samen met Imagine Wageningen een workshop Kawaii tekenen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kawaii is Japans voor 'schattig' of 'leuk' en tekenen in Kawaii-stijl is dus kleine, eenvoudige tekeningetjes maken die schattig en leuk zijn. Lachende gezichtjes op pizza en schattige diertjes. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met basisvormen en gezichtsuitdrukkingen. De leukste tekeningetjes zijn opgebouwd uit cirkeltjes, driehoekjes en vierkantjes en met een paar stipjes en streepjes kun je je figuurtje laten lachen of huilen.

Inclusief

Je krijgt van Imagine het boek "Kawaii: leuke dingen tekenen" en lekkere limonade om de dorst te lessen. Van ons krijg je wat tekenspulletjes en we zorgen voor schetsboekjes om in te oefenen.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Bovendien krijg je voorrang als je aangemeld bent op deelnemers die op de bonnefooi komen. We hebben plek voor tien kinderen, dus wees er snel bij!

Wil je je kind aanmelden, stuur dan even een mailtje. Geef hierin ook duidelijk aan met hoeveel kinderen je komt.

Informatie workshop

18 augustus 2018
14:00 - 15:00 uur
Imagine - Bergstraat 26, Wageningen
€ 20,00 p.p
Afrekenen kan cash of met PIN bij Imagine wanneer je je meldt bij de balie.

We zien je graag op 18 augustus bij Imagine!