big vissie pinterest logo
big vissie mailchimp logo
big vissie op youtube
big vissie op instagram
Lynnepin aka Lynn van Strien
big vissie op tumblr

Welkom op de website van Big Vissie!

In 2008 is Big Vissie opgericht voor diensten in de grafische vormgeving. Van websites tot DTP tot het ontwerpen van huisstijlen. In de loop der jaren kwamen daar steeds meer activiteiten bij en zo ontstonden er nog twee takken aan de boom om onderscheid te maken in de werkzaamheden, diensten en producten van Big Vissie.

Big Vissie - multimediadesign & zo richt zich voornamelijk op de zakelijke markt met het ontwerpen van websites, logo's huisstijlen, flyers, fodlers en andere promotie- en huisstijlmaterialen.

Bij Big Beessie illusteert Lynnepin, de eigenaar van Big Vissie, erop los. Big Beessie richt zich met name op de wondere wereld van flora en fauna. Haar illustraties worden uitgebracht op zowel papier als keramiek, dat ontstaat in atelier Kwek in Ede. Big Beessie hoop de wereld kleur te geven en de natuur in de spotlights te zetten.

Tot slot is daar nog Big (g)Uppie, waar op volle toeren geüpcycled wordt. Van afval en afgeschreven materialen worden nieuwe producten gemaakt. Een soort Frankenstein-achtige trucs, maar dan een stuk minder morbide. Big (g)Uppie wil, uit liefde voor de planeet aarde, mensen laten zien en stimuleren het leven te verduurzamen. Naast de productie van leuke voorwerpen geeft Big (g)Uppie ook workshops en doet zij diverse projecten op het gebied van duurzaamheid.


Workshop Bullet Journaling voor starters

7 juli 2018

Op veler verzoek en naar aanleiding van de workshop op 2 juni jl. is er weer een nieuwe workshop 'Bullet Journaling voor starters' ingepland bij Imagine Wageningen.

Tijdens de workshop leg ik uit wat bullet journaling nu eigenlijk is, wat je er allemaal mee kunt en hoe je een beginnetje kunt maken met je eerste bullet journal. Ik vertel je waar je ideeën kunt vinden en laat je wat ideetjes zien. We kijken naar wat handletteren met bullet journaling van doen heeft en hoe je ook kaligrafie toe kunt passen. Daarna gaan we met z'n allen lekker aan de slag.


Inclusief

Je krijgt van Imagine een Leuchttrum 1917 bullet journal (je kunt kiezen uit drie kleuren) en een kaligrafiestift naar keuze. Van Big Vissie krijg je een starterskit bestaande uit een potlood, gum, geodriehoek en fineliner.

Ook krijg je van Imagine een kop koffie/thee of een flesje frisse On Lemon gratis.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Bovendien krijg je vooraang als je aangemeld bent op deelnemers die op de bonnefooi komen. We hebben plek voor tien personen, dus wees er snel bij!

Wil je je aanmelden, stuur dan even een mailtje. Geef hierin ook duidelijk aan met hoeveel personen je komt.


Informatie workshop

7 juli 2018
15:00 - 17:00 uur
Imagine - Bergstraat 26, Wageningen
€ 32,50 p.p
Afrekenen kan cash of met PIN bij Imagine wanneer je je meldt bij de balie.

We zien je graag op 7 juli bij Imagine!